Centrum voor ondernemerschap

Het Horizon College investeert in een sterke relatie met (lokale) bedrijven en gemeenschappen. Bed & Business is een fieldlab dat studenten en docenten verbindt met het bedrijfsleven in de regio.

Over de vloer komen bij Bed & Business betekent nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe ideeën horen. Wil jij als ondernemer iets organiseren in Bed & Business? Kijk dan bij ontmoeten voor meer informatie. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op. Lees meer over de ambities van Bed & Business.

Opleiding Vakman Ondernemer
Studenten ondernemen steeds meer. Op het Horizon College stimuleren en ondersteunen we ambitieuze studenten graag. In augustus 2019 werd het Rabobanklokaal in Bed & Business geopend. Het resultaat van een jarenlange samenwerking en sociaal partnerschap. Het Rabobank lokaal wordt ingezet voor lessen van de opleiding Vakman Ondernemer. Gideon Nijemanting (directeur Bedrijven Rabobank Alkmaar) heeft samen met Arjan Vethman (directeur Economie en Handel & Dienstverlening van het Horizon College) het Rabobank lokaal officieel geopend.