Centrum voor ondernemerschap

Het Horizon College investeert in een sterke relatie met (lokale) bedrijven en gemeenschappen. Bed & Business is een fieldlab dat studenten en docenten verbindt met het bedrijfsleven in de regio.

Over de vloer komen bij Bed & Business betekent nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe ideeën horen. Wil jij als ondernemer iets organiseren in Bed & Business? Kijk dan bij ontmoeten voor meer informatie. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op. Lees meer over de ambities van Bed & Business.

Studeren in Bed&Business

Naast ontmoeten en verblijven is er ook volop ruimte voor studeren in Bed & Business. De  specialistenopleidingen Vakman Ondernemer en Leidinggevende Team/Afdeling/Project zijn kort, erg praktisch en worden aangeboden in de inspirerende leeromgeving van de Bed & Business. Er wordt veel gebruik gemaakt van gastsprekers en voor Vakman Ondernemer wordt tevens maandelijks een masterclass aangeboden. Ook vindt voor iedere student coaching plaats door een ervaren ondernemer. 

Nieuwsgierig geworden naar studeren in Bed & Business? Kijk voor meer informatie over de opleidingen op onze website: Vakman Ondernemer en Leidinggevende Team/Afdeling/Project